Verenigingsnieuws

Woont u in Brussel en heeft u een vraag of probleem waarbij u niet weet bij welke dienst u terecht kunt? Dan kan u terecht op de infolijn die u zal doorschakelen naar de juiste dienst.
gemeenteraadsverkiezing
In oktober 2018 zijn het gemeenteraadsverkie-zingen. Als ouderenvereniging is dit hét moment om je bezorgdheden te uiten en om concrete en opbouwende voorstellen te doen voor een beter lokaal ouderenbeleid.
Gratis vrijwilligersverzekering
Voortaan is de Vlaamse overheid verantwoordelijk voor het aanbieden van de gratis vrijwilligersverzekering. Organiseer je een tijdelijk initiatief met extra vrijwilligers? Vraag voor hen dan een gratis verzekering aan.
Onze vereniging mag Jean-Jacques De Gucht (Open-VLD) verwelkomen in Diegem en nodigt u uit op de receptie!
Werp een blik op onze komende activiteiten.
Vief Machelen-Diegem nodigt u uit op het eetfestijn van Open VLD Machelen-Diegem. Dit heeft plaats op de bosveld site aan de Heirbaan in Machelen.
Vief neemt deel aan de digitale week
De Digitale Week is een jaarlijkse campagne om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken en volop te laten genieten van de mogelijkheden van digitale cultuur.
Premies en tegemoetkomingen in je vrije tijd?
Heb je recht op het sociaal telefoontarief? Wil je toegankelijk televisiekijken? Heb je al kennisgemaakt met de Uitpas? Ken je het Steunpunt Vakantieparticipatie?
Naar aanleiding van 1 oktober, de internationale dag van de ouderen, roepen de Vlaamse Ouderenraad, Vief en de andere ouderenverenigingen en ontwikkelingsorganisaties FOS, Wereldsolidariteit en TRIAS de federale regering op tot meer aandacht voor de wereldwijde vergrijzing. “Ouderen zijn nog te vaak een blinde vlek in het ontwikkelingsbeleid.”
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 gaat de Lifestyle 50+ beurs door. Kom gerust eens langs bij de stand van Vief Herne en die van LM!

Sitemap - Vief Brabant vzw 2017 - info.brabant  vief.be - Site door Faromedia