Actueel

Premies en tegemoetkomingen in je vrije tijd?
Heb je recht op het sociaal telefoontarief? Wil je toegankelijk televisiekijken? Heb je al kennisgemaakt met de Uitpas? Ken je het Steunpunt Vakantieparticipatie?
Internationale dag van de ouderen: aandacht voor vergrijzing wereldwijd
Naar aanleiding van 1 oktober, de internationale dag van de ouderen, roepen de Vlaamse Ouderenraad, Vief en de andere ouderenverenigingen en ontwikkelingsorganisaties FOS, Wereldsolidariteit en TRIAS de federale regering op tot meer aandacht voor de wereldwijde vergrijzing. “Ouderen zijn nog te vaak een blinde vlek in het ontwikkelingsbeleid.”
Vief Herne en LM aanwezig op Lifestyle 50+ beurs
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 gaat de Lifestyle 50+ beurs door. Kom gerust eens langs bij de stand van Vief Herne en die van LM!
Uit je bezorgdheden naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen
gemeenteraadsverkiezing
In oktober 2018 zijn het gemeenteraadsverkie-zingen. Als ouderenvereniging is dit hét moment om je bezorgdheden te uiten en om concrete en opbouwende voorstellen te doen voor een beter lokaal ouderenbeleid.
Ledenfeest Vief Machelen-Diegem
Op zondag 17 september 2017 bent u van harte welkom op het ledenfeest van Vief Machelen-Diegem in samenwerking met Open-VLD.
Interesse in een cursus tablet, computer, smartphone of fotografie?
Digitale activiteiten van Vief
Neem dan een kijkje in het overzicht van digitale activiteiten van Vief, verspreid over Vlaanderen. Je vindt alle cursussen en initiaties die dit najaar plaatsvinden op een rijtje.
Nieuwsbrief augustus
Bekijk hier ons aanbod aan activiteiten voor oktober en november.
Het sportmuseum Sportimonium, geeft meer uitleg over wedstrijdvervalsing in de sportwereld
Op zondag 24 september 2017 kan je een lezing bijwonen over wedstrijdvervalsing door Dr. Els De Waegeneer. Na of voor de lezing kan men kennis maken met het aanbod van dit museum.
Op welke tegemoetkomingen voor gezondheid heb jij recht?
gezondheid
Heb jij al een globaal medisch dossier? En hoorde je al van de 'diabetesconventie'? Wist je ook dat er tegemoetkomingen bestaan voor een bril, steunzolen en hoorapparaten? Ontdek deze en meer tegemoetkomingen in de gezondheidszorg.
Nieuwsbrief juni
Werp een blik op onze komende activiteiten.

naar volledig overzicht

Sitemap - Vief Brabant vzw 2017 - info.brabant  vief.be - Site door Faromedia