Vief for life

Al enkele jaren wordt rond de kerstperiode een heuse show opgezet door radiozender Studio Brussel ‘Music For Life’. Gedurende een week leven 3 presentatoren in de kou en draaien ze platen voor het goede doel. Ondertussen wordt iedereen aangemoedigd om geld in te zamelen. In ruil voor het ingezamelde geld kan je een liedje kiezen, dat vervolgens op de radio wordt gespeeld. Ettelijke individuen en organisaties hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan deze actie en zo duizenden goede doelen gesteund. 

In 2018 is het aan Vief om zijn goed hart te tonen. Daarom roepen wij, Vief, onze verenigingen op om mee te gaan in het enthousiasme en geld in te zamelen voor het goede doel.

Omdat we een seniorenvereniging zijn hebben we gekozen om de Alzheimer Liga Vlaanderen te steunen. Alzheimer is een ziekte die vooral bij ouderen voorkomt. Daarnaast is het een aandoening waar nog onderzoek naar dient te gebeuren omdat hier nu nog geen medische oplossing voor is.

 Hoe deelnemen als vereniging?
Je kan als vereniging op 2 manieren deelnemen aan deze sociale actie. 

- Je kan gebruik maken van de enige echte Vief-Pot. Deze pot kan je verkrijgen via het provinciale secretariaat. Het doel is dat deze pot wordt meegenomen naar de activiteiten en op een strategische plaats wordt gezet. Hier krijgen de leden de kans om een vrije bijdrage te doen voor het goede doel.

- Als tweede optie kan je bij een zelf te bepalen activiteit van je vereniging de deelnameprijs verhogen met € 1. Deze euro per persoon bezorg je vervolgens aan ons en deze gaat integraal naar het goede doel. 

Wanneer je de actie in jouw vereniging plant mag je de optie zelf kiezen. 

Ben je enthousiast, geef dan even een seintje aan je provinciaal secretariaat zodat ze je een Vief-pot kunnen bezorgen. Wil je graag een affiche om te verspreiden, klik dan hier. Download de affiche en druk ze af. 

Hoe deelnemen als individu?
Wil je zelf ook een bijdragen doen, maar kom je niet meteen in een afdeling, stort jouw bijdrage rechtstreeks op het rekeningnummer van Vief vzw BE39 3100 0051 7119  met als mededeling 'music-for-life'. Wij zorgen dat het geld goed terecht komt.  

Afsluiting actie 
Zodra de actie in jouw vereniging ten einde is, kan je het opgehaalde geld binnenbrengen op het provinciaal secretariaat of storten op het rekeningnummer BE39 3100 0051 7119 van Vief vzw. Vermeld ‘music for life + naam afdeling’. Wij vragen om vóór 17 december 2018 te laten weten hoeveel geld je met jouw vereniging hebt verzameld. Dit kan via telefoon 02/538 59 05 of via info@vief.be. Wij berekenen het totaal bedrag en overhandigen een grote cheque aan de presentatoren van Music-for-life. Dit doen we op 20 december 2018, wil je hier graag bij zijn, geef ons dan een seintje. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. 

Sitemap - Vief Brabant vzw 2017 - info.brabant  vief.be - Site door Faromedia