Dotpainting - Het resultaat

In 2018 en ’19 zette Vief het thema ‘creativiteit’ in de kijker. Gedurende 2 jaar werden door vele van onze lokale verenigingen allerhande activiteiten op touw gezet die onder dit thema vallen. Denk maar aan het zelf maken van kerstkaartjes, zelf verzorgingsproducten maken met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes, lezing over creatief denken, glaskralen branden, een atelier amateurkunsten, ... en zoveel meer.

Eind 2018 begon het idee te borrelen om samen met al de lokale verenigingen een creatief slotproject te maken. Er werd heel wat gebrainstormd en uiteindelijk kwamen we op het idee om een groot schilderij te maken van 6m op 6m. Het werd niet zomaar een schilderij maar een gedot painted schilderij. We daagden onze lokale verenigingen uit om de handen uit de mouwen te steken en maar liefst 630 A4-papieren met een wattenstaafje aan te vallen.

Op het landelijk secretariaat werd een tekening ontwikkeld, uitgetekend op al deze A4-papieren en verdeeld over de lokale afdelingen. We konden op heel wat bijval rekenen en al snel kwamen de eerste papieren vol mooie stippen terug toe. Het hele jaar werd in het hele land naarstig gedot painted en op dinsdag 12 november was het de moment suprême. Samen met enkele leden van Vief Antwerpen in Beweging werden de laatste retouches aan het schilderij gebracht om dan de hele puzzel te leggen en het resultaat te bewonderen.

Graag willen we al de afdelingen bedanken om ons te helpen om dit prachtige resultaat te verkrijgen. Bij deze, dank je wel: Vief Antwer- pen in beweging, Vief Asse, Vief Bilzen, Vief Boom, Vief Borgloon, Vief Brasschaat, Vief De Rozenwingerd, Vief Dilbeek, Vief Edegem, Vief Galmaarden-Tollembeek- Vollezele, Vief Groot-Zwevegem, Vief Harelbeke, Vief Ichtegem- Eernegem-Bekegem, Vief Kapellen, Vief Lauwe-Rekkem, Vief Lummen, Vief Machelen – Diegem, Vief Mechelen, Vief Oudenaarde, Vief Riemst, Vief Sint-Truiden, Vief Wommelgem Centrum, Vief Wommelgem Kandoklaar.

Sitemap - Vief Brabant vzw 2017 - info.brabant  vief.be - Site door Faromedia