Opendeurdag in Residentie Zilverhof: ontdek dé zorgflats van de toekomst!

Opendeurdag zaterdag 23 april 2016, van 13 uur tot 17 uur
Kom langs en maak kennis met ons vooruitstrevend zorg- en dienstenconcept.  Toelichting dienstverlening en zorg om 13 uur en 15 uur.  Demonstratie dienstenplatform om 13.30 uur en 15.30 uur. Doorlopend: bezichtigen modelflat

Adres: Residentie Zilverhof, Woluwelaan 128, 1831 Diegem

U wil onafhankelijk en zelfstandig blijven wonen?
Kom op 23 april naar onze opendeurdag en ontdek hoe.

Gelieve vooraf in te schrijven via info@residentiezilverhof.be of 0495 32 51 71
met vermelding van het aantal personen.

Om zelfstandig te blijven wonen zijn vaak aanpassingen in de woonst noodzakelijk. Maar buiten deze aanpassingen in de woonst moet men vaak ook beroep doen op de kinderen voor bijkomende ondersteuning in het onderhoud van de woonst en/of de organisatie van het huishouden. En daar knelt de schoen!
Meer en meer senioren gaan daarom op zoek naar een aangepaste wooninfrastructuur met dienstverlening. De dag van vandaag is het een must geworden om te anticiperen op de toekomstige noden. En willen we niet allemaal onze zelfstandigheid vrijwaren? De assistentiewoningen van residentie Zilverhof bieden een antwoord op de vraag naar een aangepaste woonsetting met dienstverlening. Daarbovenop biedt residentie Zilverhof ook zorggarantie!

Met het “Quality At Home Dienstenplatform” kiest u voor qualitytime met uw  kinderen en kleinkinderen. Het “Quality At Home Dienstenplatform” is een gebruiksvriendelijk dienstenplatform, standaard aanwezig in elke flat. Dit platform werd volledig op maat ontwikkeld en verschaft de gebruiker toegang tot diverse diensten zowel binnenshuis als buitenshuis. Via de tablet voert u videogesprekken met uw kleinkinderen, doet u boodschappen, bestelt u een maaltijd, laat u een poetsdame komen of maakt u een afspraak bij de huisarts. Kortom, met het Quality@home Dienstenplatform behoudt u de regie in eigen handen en bent u helemaal mee met de tijd!

Residentie Zilverhof biedt dan ook de oplossing voor wie nu reeds denkt aan later!

Sitemap - Vief Brabant vzw 2017 - info.brabant  vief.be - Site door Faromedia