Vief organiseert groot slotproject voor het jaarthema 'Creatief met Vief'

Vief zet Creativiteit in de kijker via het jaarthema 'Creatief met Vief'. Dit was zowel in 2018 als 2019 het hoofdthema waarrond gewerkt werd door alle verschillende afdelingen. Om een laatste keer de creativiteit van onze mensen te triggeren zetten we een huis slotproject op. Aan de hand van een dot paintkunstwerk hopen we het wereldrecord dot painten te verbreken. 

Op het landelijk secretariaat werd het kunstwerk van 6m op 6m voorbereid. Ben je benieuwd hoe we dit hebben aangepakt? 

De bedoeling is dat de afdelingen, leden, sympathisanten, en hopelijk ook jij, meewerken aan het realiseren van dit kunstwerk. Iedereen kan deelnemen ook al denk je misschien niet de nodige creativiteit in je te hebben, dit is voor alle leeftijden een sociaal en fijn gebeuren. 

 Wat moet je doen? 

De delen van het kunstwerk werden op voorhand getekend en genummerd op het landelijk secretariaat en verdeeld over de verschillende provincies. Neem contact op met het provinciale secretariaat en vraag welke lokale afdeling deel neemt aan deze activiteit.

Het provinciale secretariaat levert het nodige materiaal aan de lokale afdeling met de nodige instructies.  

Benieuwd wat het dot painten juist inhoudt, en wat er van jou verwacht wordt tijdens deze activiteit, bekijk dan zeker onderstaand filmpje! 

Wat met het resultaat?
In november worden al de ingekleurde papieren terug verzameld op het landelijk secretariaat. Hiervan maken we een filmpje en samen met de foto's maken we een compilatie om het eindresultaat publiek te maken. Hiervoor doen we een oproep naar jullie. Maak zeker foto's van de deelnemers en de activiteit en bezorg deze aan ons (margo.koekoekx@vief.be) of aan de provinciale medewerker. 

Sitemap - Vief Brabant vzw 2017 - info.brabant  vief.be - Site door Faromedia